08-408 078 20 info@opcommunication.se
Lelo

”De flesta kvinnor längtar efter spontanitet”

Exklusiva, intima och sexiga livsstilsprodukter. Lelo är det svenska varumärket som dominerar marknaden med sina innovativa funktioner och design. Här berättar Steve Thomson, global marknadschef, mer.

Varför är det bra för oss att ha fler orgasmer?
– Utöver att det känns bra är en orgasm en vacker blandning kemikalier som släpps ut i blodet som en belöning. Endorfiner, dopamin, serotonin och många fler. De här kemikalierna får dig att se yngre ut, förbättra hjärnans funktioner, dämpar ångest och depression, ökar ämnesomsättningen, förbättrar blodflödet… Orgasmen stärker banden mellan par vilket leder till en mer givande relation och djupare känsla av kärlek och tillgivenhet.

”Den fungerar som en intim personlig tränare vars syfte är att utveckla styrkan i din klimax över tid.”

Vad vill en kvinna ha som hon inte är medveten om?
– Alla kvinnor är olika så det vore förmätet av oss att ge ett definitivt svar. Vi har dock märkt att kvinnor föredrar intima livsstilsprodukter som överraskar dem på ett eller annat sätt: Många kvinnor längtar efter spontanitet. En massageprodukt som alla verkar njuta av är Smart Wand ™ Large som alltid överraskar folk med sin styrka. Alternativt, om du vill uppleva något helt nytt och öka intensiteten i dina orgasmer rekommenderar vi LUNA Smart Bead ™, som fungerar som en intim personlig tränare vars syfte är att utveckla styrkan i din klimax över tid.

Se senaste nyheterna, fler bilder och läs mer här 

 Vad är ditt bästa julklappstips från Lelo?
– I år lanserade vi vår mest luxuösa parmassage-produkt någonsin, Tiani ™ 24K med en fjärrkontroll och ring av 24 karats guld – varenda en stämplad med en unik kod. Den här produkten är ett ”tack” till våra lojala kunder, eftersom vi släpper den med 50 procent nedsatt pris. Det representerar ett åtagande mellan par, mellan oss och våra kunder. Vi är så säkra på dess kraft att vi erbjuder en gratis försäkring till er båda. Skulle ni göra slut inom ett år efter att produkten är inköpt kan ni returnera den till oss och välja en annan produkt från våra bästsäljare gratis. I övrigt är de flesta av våra produkter lämpliga som gåvor, men ett par heta tips är: GIGI ™ 2 och den vackra MIA ™ 2.

Vilka är Lelo? Läs storyn bakom företaget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *