08-408 078 20 info@opcommunication.se
Kd 02b Web

Skicklig tandvård utomlands spar pengar och tid

– Vi har bra tandvård i Sverige och vi har en alldeles utmärkt här också. Skillnaden ligger framför allt i priset, säger Anna Mikkelsen, erfaren tandläkare på Kreativ Dental i Budapest. För en större behandling kan det handla om halva priset i jämförelse.

anna20foto-web

Anna Mikkelsen, Kreativ Dental

Anna Mikkelsen har arbetat som tandläkare i 25 år i både Sverige och Norge. Nu arbetar hon på Kreativ Dental tandklinik i Budapest, en klinik som i våras belönades just för sitt arbete att erbjuda patienter från hela Europa en kvalitetsvård av hög klass.
– Att genomföra omfattande och komplicerade tandläkarbehandlingar blir ofta en utdragen process, med långa väntetider och remisser där du skickas mellan olika tandläkare och specialister. För att minska behandlingstiden markant och göra din tandvårdsupplevelse enklare har vi här samlat all kompetens under ett och samma tak.

På Kreativ Dental utförs i stort sett all form av tandbehandling med specialisering på implantatbehandling och restaurering av mycket dåliga eller förstörda bett. 13 tandläkare, varav tre är specialister inom rotfyllning, tandlossning och implantatbehandling ingår i tandvårdsteamet. Här finns också tandsköterskor och tandhygienister. Kliniken har även sitt eget tandtekniska laboratorium med 23 tandtekniker. Här framställs alla kronor, broar, proteser mm.

Hos Kreativ Dental har du självfallet rätt till samma ersättning från försäkringskassan, som om du hade fått om behandlingen hade utförts i Sverige. Och du får också hjälp med alla ansökningspapper.
Kreativ Dental erbjuder en gratis övernattning på hotell, fri transport till och från flygplatsen, gratis konsultation och behandlingsförslag och en gratis panoramaröntgen, vid första besöket.
– Det besöket kan bespara dig mycket tid och pengar, säger Anna Mikkelsen.

All information hittar du på: www.kreativdentalsverige.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *