08-408 078 20 info@opcommunication.se
IMG 0004 Web

Hälsan i behåll på ett naturligt sätt

För Siw Nyström var Ekologisk Hudvårdsterapeut-utbildningen på Axelsons Gymnastiska Institut en riktig ögonöppnare. Med kunskap från utbildningen har hon gjort många förändringar i den egna vardagen, både vad gäller hudvårdsprodukter och mat och dryck.
– Det var på många sätt den bästa tiden i mitt liv. Jag trodde att jag levde väldigt sunt men efter att ha gått utbildningen märkte jag hur jag bedragit mig.

Siw har i snart 30 år arbetat som flygvärdinna, men har alltid varit intresserad av hälsa och friskvård. Hon är nämligen utbildad Stress- och Friskvårdsterapeut och cert. Coach och Pilatesinstruktör.
– Men jag ville ha något mer handfast som hjälper människor att komma i balans. Jag längtade tillbaka till det äkta och naturliga och hittade då Ekologiska Hudvårdsterapeut-utbildningen som var perfekt för mig.

Grunden i utbildningen är att sätta människan och ekologin i centrum, där man lär sig hur huden påverkas av miljön och hälsobelastande produkter i kombination med lärdom om inre stress, motion och livsstil.
– Det är en heltäckande och holistisk utbildning med engagerade och lyhörda lärare på plats som var väldigt pedagogiska och välutbildade inom bland annat ekologi, hudvård och nutrition. Och det är mycket praktik, vilket gör att man snabbt känner sig säker i sin yrkesroll.

Skribent: Amna Kodzaga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *