08-408 078 20 info@opcommunication.se
Eva Melke Web

Hallå där…

… Karin Petterson på butiken Eva Melke!

Vilka egenskaper ska en bra bh ha, och hur ska en bra bh sitta?
– En bh ska sitta åt ordentligt runt överkroppen vilket gör att den ger bra stöd så att det inte enbart är axelbanden som håller upp bysten. Det ska även gå att justera omkretsen så att man kan tajta till bh:n vilket alltid behövs efter en tids användning. Till en börja ska man alltid knäppa bh:n längst ut.

Vad är det största misstaget kvinnor gör då de köper bh:ar?
– Det är vanligt att man köper fel storlek med alldeles för vid omkrets och för små kupor. Vi ger alltid personlig service och hjälper våra kunder att finna den perfekta bh:n. Har man aldrig haft en bh som sitter som den verkligen ska vet man inte vilken oerhörd skillnad det gör! Bysten får ett ordentligt lyft, magen trollas fram, hållningen blir bättre och ryggen får det stöd den förtjänar.

Vad har ni för utbud i er butik?
– Vi är en specialbutik för bh och bad. Hos oss finner kvinnor i alla åldrar ett brett utbud av bekväma och fina bh med eller utan bygel, sport-bh, protes- bh, baddräkter och bikini, med eller utan ficka från AA-kupa till I-kupa samt badkläder av bra kvalité. Vi har avtal med Stockholms läns landsting och är specialiserade på bröstproteser. Hos oss får varje bh-provning ta tid!

För mer information gå in på: www.evamelke.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *