08-408 078 20 info@opcommunication.se
Susan Yogaposition Web

Ett andrum mitt i stan

Stockholm Spa och Hälsostudio är beläget på mysiga Rörstrandsgatan i Birkastan. Här skapas utrymme för lugn och ro, en bristvara i dagens prestationsinriktade tillvaro.

På senare tid har yogan tagit stor plats i tränings- och hälsovärlden där fler och fler har börjat inse vikten av att andas ”rätt” och hälsostärkande, något som är yogans centrala punkt.
– Det är vi själva som skapar förutsättningar för ett liv i balans. MediYogan som vi erbjuder våra gäster är en mental och mjuk yoga med fokus på den läkande andningen, som integreras i långsamma inkännande rörelser och positioner, berättar Susan Östlund, ägare av Stockholm Spa och Hälsostudio.

Stockholms Spa och Hälsostudio har funnits i 6 år och har förutom yogan ett spa som utlovar optimal avslappning i en stressfri tillvaro.
– Här behöver man inte dela spa-besöket med obekanta. Man kan komma själv, i större sällskap, med sin partner eller en vän och ha anläggningen helt för sig. Njut av ett bad i jacuzzin, basta eller få rogivande behandlingar och kroppskurer. Kom ihåg, det ska handla om dig.

Text: Amna Kodzaga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *